Kategorija

Powecom FFP2 Maska Ērti FFP2 Maskas Cilpiņu Stila FFP2 Sejas Maska PM2.5 Aizsardzības 95% Filtrācija, Sejas Maskas, Respiratori

Jauns

€11.08

€20.91

-47 %

Pieejams

Tagi: atbrīvoties maska, ffp2 maska, tīras sejas, ffp2 maska powecom, elektrisko filtru maska, ūdensizturīgs mascara, ffp3 maska, ffp2mask, ffp2, ffp4 maska.

Lūdzu, lūdzu, atzīmēja:

Uzskaitīti produkts ir ražots un izplatīts ārzemēs, un saskaņā ar likumiem, no tā izcelsmes valsts.

Ieteicams izmantot Powecom oficiālajā mājas lapā, lai pārbaudītu autentiskumu kodu.

Par Darba Laiks

Sakarā ar dažādu darba laiku katrā valstī, būs kavēšanās sakari, bet ziņas tiks atbildēja viena darba diena.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs cenšamies sniegt jums Vislabāko Klientu apkalpošanu.

Ar FFP2 maska nav vienreizējās lietošanas maskas.Šajā īpašajā gadījumā (resursu trūkums), var izmantot atkārtoti.Bet ir nosacījumi:

1. Lietotāja acīmredzot uzskata, ka elpošanas pretestība ir lielāka, nekā pirms tam un ir jānomaina 2. Maskas ir bojāts un jānomaina 3. Tas ir ieteicams, lai aizstātu to pēc tam, izmantojot tā 4 reizes.

Par Sūtījumu

Mēs izsūtīt pasūtījumus 3 darba dienu laikā.Piegādes laiks būs atkarīgs dažādās valstīs un tiks piemēroti laika apstākļiem, svētku dienās un tā tālāk.Ja jums nav saņemt kārtību, paredzamo laiku, lūdzu, sazinieties ar mums.

Par Atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Daudzums 10pcs/maiss
Modeļa Numurs 9501 Cilpiņu stila CE FFP2 Maska
Drošības standarts EN 149 -2001+A1-2009
Funkcijas Personas
Atslēgvārdu 1 POWECOM FFP2 Sejas Maska
Sertifikācija ce
Zīmola Nosaukums POWECOM
Atslēgvārdu 2 FFP2 Mutes, Sejas Maska
Aizsardzības klase ffp2
Vienuma Tips Maskas
Dzīves cikls Vienu reizi
Izmērs 68 x 36.5 x37 cm Lx W x H
Atslēgvārdu 3 Aizsardzība Sejas Vāciņu
Izcelsme Ķīna
Piemērojams Pieaugušie

Uzrakstīt recenziju

Powecom FFP2 Maska Ērti FFP2 Maskas Cilpiņu Stila FFP2 Sejas Maska PM2.5 Aizsardzības 95% Filtrācija, Sejas Maskas, Respiratori

Powecom FFP2 Maska Ērti FFP2 Maskas Cilpiņu Stila FFP2 Sejas Maska PM2.5 Aizsardzības 95% Filtrācija, Sejas Maskas, Respiratori

Lūdzu, lūdzu, atzīmēja: Uzskaitīti produkts ir ražots un izplatīts ārzemēs, un saskaņā ar likumiem, no tā izcelsmes valsts. Ieteicams izmantot Powecom oficiālajā mājas lapā, lai pārbaudītu autentiskumu kodu. Par Darba Laiks Sakarā ar dažādu darba laiku katrā

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!