Kategorija

Martinguitar D530 Darco Akustisko 80/20 Bronze Nesējiem 13-56

Jauns

€7.39

Pieejams

Tagi: martin string, sarkanā sneaker sievietēm, dibea robots, ilife x900, aiersi, plastmasas printeri, 3d plastmasas printeri, flamingo mēbeles, bremžu hidrauliskās mtb, ģitāras stīgu.

Šajā komplektā ietilpst trīs iepakojumi Martin D530 Darco Akustisko 80/20 Bronze Nesējiem 13-56 stīgas.

No Martin:

Ar Darco līnijas akustiskās stīgas sola kvalitāti, tonusu, un vērtība katrā iepak.Tie ir paredzēti plusi un cenu, par darba mūziķis, tāpēc katru ģitāru spēlētājs var atļauties mainīt savas stīgas tik bieži, cik nepieciešams, lai saglabātu savu ģitāra skan jauns visu laiku.

Ja esat lietojis prom zvani un svilpes, burvju pārklājumi, hromēts sakausējumi, un visus labojumus, kas padara virknes, kas maksā vairāk, kas tiešām padara lielisku ģitāras stīgu ir lielisks tonis, spēku, skaidrību un ticamību.Darco virknes piegādāt tas viss un vairāk par nepārspējamu vērtību.

Darco akustiskās stīgas tiek piedāvāti 80/20 Bronze un 92/8 Fosfora Bronzas.Abi ir rūpīgi veidots, izmantojot alvas pārklājumu tērauda vadu core un augstas kvalitātes wrap vadu.Tās būs pieejamas dažādas mērinstrumenti, lai atbilstu katru spēlētāju.Darco piedāvā ģitāras spēlētājiem, ka pirms koncerta-mieru-of-prātā vai pozīcijā-to-the-studio jaunas stīgu maiņa.Spēlēt vairāk.Maksāt Mazāk.

Veids Stīgas
Modeļa Numurs 41Y18D530
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null

Uzrakstīt recenziju

Martinguitar D530 Darco Akustisko 80/20 Bronze Nesējiem 13-56

Martinguitar D530 Darco Akustisko 80/20 Bronze Nesējiem 13-56

Šajā komplektā ietilpst trīs iepakojumi Martin D530 Darco Akustisko 80/20 Bronze Nesējiem 13-56 stīgas. No Martin: Ar Darco līnijas akustiskās stīgas sola kvalitāti, tonusu, un vērtība katrā iepak.Tie ir paredzēti plusi un cenu, par darba mūziķis, tāpēc katru ģitāru spēlētājs

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!