Kategorija

3 Gabali 2020. Gadam Kostīmi Vīriešu Britu Jaunā Stila Dizainu Royal Blue Vīriešu Uzvalku Rudens Ziemas Bieza Slim Fit Pleds Kāzu Kleitu Tuxedos

Jauns

€20.93

€31.24

-33 %

Pieejams

Tagi: dēla kāzu uzvalks, royal blue, vīriešu uzvalki šalle, vilnas vīriešu uzvalki, oficiāli, sieviešu tērps, zila vīriešu uzvalks, ziemas sievietes, vīriešu uzvalks, zilā kleita sievietēm, britu.

Laipni Lūgti Mūsu Veikalā

Trīs komplektus var iegādāties atsevišķi Lūdzu Laimīgs Iepirkšanās Piezīmes

1. Mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.Tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi.

2. Mūsu tērpi tiks veikti vairāk nekā 95% līdzīgi kā attēlā.Tātad, tur var būt nelielas krāsu atšķirība starp fotogrāfiju un gatavo uzvalku (tā nav kļūda), tāpēc, ka dažādi displeju ekrāniem būs nedaudz atšķiras liecina par vienu un to pašu krāsu .

3. Par kaklasaiti&lakatiņu krāsa, krāsa ir izlases, varbūt atšķirīga no stila foto.Ja jums ir krāsu prasības, lūdzu, sazinieties ar mums, lai padarītu piezīme.Paldies par jūsu sapratni.

IZMĒRI

Par Standarta Izmēri: lūdzu, izvēlēties pareizo izmēru, saskaņā ar jūsu pašu lieta, kas ir ļoti svarīgi mums, lai padarītu piemērots jums.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.

TO, KĀ PASĀKUMS

Ja virs standarta izmērs neder jums, neuztraucieties, mēs varam pasūtījuma par jums, un cena ir tāda pati, aicinām izvēlēties un iegādāties.

Ja jums ir nepieciešams, pielāgotu jūsu uzvalku, lūdzu, skatiet mūsu mērīšanas instrukcija par iepriekš minēto, tad sniedziet mums savu mērījumus šādi CM vai COLLAS, un rakstīt šos datus ziņojuma lodziņš, kad maksājumu. (Padoms: Tas ir ķermeņa izmēri, ne gatavo uzvalku izmērs)

1. Plecu platums: ļoti svarīgs lielums, kas ir pasākums, uz muguras, plecu, no vienas plecu šuves uz otru plecu šuves, Skatīt Attēlu: 1.

2. Piedurknes garums: pasākums no pleca šuves gar sānu līniju rokas, līdz plaukstas locītavai.pasākums gar priekšējo/aizmugurējo sānu jūsu rokas būs piedurknēm īsāku/garāku.Skatīt 2. Attēls.

3. Krūtis: padarīt tipa ap jūsu krūtīs, šķērsojot augstākais punkts (sprauslas).Skatīt 3. Attēls.

4. Vēders: veikt tips aptuveni augstākais punkts uz vēdera. (nodrošina jaka varētu pogu uz gludi), Skatīt Attēlu 4.

5. Viduklis: Svarīgi , apaļa izmērs, Biksēm viduklis, vai jūs varat vienkārši izmērīt savu bikses, tas būtu precīzāk.Skatīt Attēlu 5.

6. Gurni:padarīt tipa ap lielāko daļu no jūsu gūžas, Skatīt Attēlu 6.

7.Jaka garums: pasākums no sānu mala krekla apkakli līdz kājstarpes līnijas. (nav lielums, kas no apkakles līdz jostas.) Skatīt Attēlu 7.

8. Bikses garums: pasākums no ārā šuves jūsu bikses, ne iekšpuses šuves.( ilgāk ir labāka nekā īsāku ) Skatīt Attēlu 8.

9. Saspringts: apaļa izmērs savu kāju tuvāko kājstarpes.Skatīt Attēlu .

Piezīme: Lūdzu, nelietojiet valkāt pārāk bieza apģērba, pieņemot ķermeņa apjomu, un uztur jūsu ķermeņa atpūsties ,nav padarīt mīkstu veida pārāk saspringts.Galu galā, ja jūs nevarat veikt mērījumu ar sevi, pasākumu kopumu, ērts tērpi var arī strādā labi.

KRĀSU DIAGRAMMAS

Lūdzu, pastāstiet mums savu krāsu, kad jūs, lai:

Priekšā Stils Dzīvoklis
vīriešu uzvalki vīriešu slim fit uzvalks
Stils Oficiālas
Slēgšanas Tips Viena Krūšu
Dzimums VĪRIEŠI
balles tērpi vīriešu kostīmi ar biksēm
vīriešu kāzu uzvalks komplekts vīriešu uzvalks
vīriešu uzvalki, kāzu vīriešu uzvalki, kāzu
vīriešu uzvalks Uzvalks
kostīmu mariage homme līgavainim uzvalks
Materiāls Kokvilnas
terno masculino terno masculino
Fit Tips Izdilis
Zīmola Nosaukums KapokBanyan
Elsas Slēgšanas Veids Rāvējslēdzēju Lidot
Modeļa Numurs 180
kāzu uzvalki vīriešiem smokings
vīrs uzvalku kostīmu homme mariage
de trajes hombre tuxedos vīriešiem
Apģērba Garums Regulāri
Vienuma Tips Kostīmi

Uzrakstīt recenziju

3 Gabali 2020. Gadam Kostīmi Vīriešu Britu Jaunā Stila Dizainu Royal Blue Vīriešu Uzvalku Rudens Ziemas Bieza Slim Fit Pleds Kāzu Kleitu Tuxedos

3 Gabali 2020. Gadam Kostīmi Vīriešu Britu Jaunā Stila Dizainu Royal Blue Vīriešu Uzvalku Rudens Ziemas Bieza Slim Fit Pleds Kāzu Kleitu Tuxedos

Laipni Lūgti Mūsu Veikalā Trīs komplektus var iegādāties atsevišķi Lūdzu Laimīgs Iepirkšanās Piezīmes 1. Mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.Tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums,

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!