Kategorija

Pokemon Sporta Hoenn Gen3 Pabeigt 8 Priekšmetus, Pin Žetons

Jauns

€10.60

Pieejams

Tagi: slodzes pin, kūka presser, kanto, pokemon žetons plāksteris, pērkons žetons pokemon, pokemon, pastiprinātājs lodziņā pokemon, haunter pokemon, cilvēks muffler, mulan mushu.

Pokemonu Žetons Pokemonu Iet, ir papildinātās realitātes (AR), spēli, ko izstrādājusi Niantic iOS un Android ierīcēm, kā sākotnēji izlaists izvēlieties valstīm 2016. gada jūlijam. Spēle ir rezultāts sadarbībai starp Niantic un Nintendo veidā Pokemon Uzņēmums.Tas izmanto mobilās ierīces GPS, lai atrastu, tveršanas, cīņa, un vilciena virtuālās būtnes, ko sauc par Pokemonu, kuri, šķiet, kā tad, ja tie ir spēlētāja reālā pasaulē, atrašanās vietu.Spēle ir bez maksas; tas izmanto freemium biznesa modeli un atbalsta in-app pirkumus papildu spēles priekšmetus.

Pokemon Sporta Hoenn Gen3 Pabeigt 8 Priekšmetus, Pin Žetons

militāro Medaļu / militāro atloks pin / Armijas emblēma / armijas emblēma / militāro emblem / ww1 žetons / ww2 žetons / ww1 medaļu/ww2 medaļu /zelta/māsa/ Medaļu albumos savācēji/ collectors/ Medaļu vākšana piederumi/Medaļu kolekcija albums/Militāro Krusta/Cross/Pin/Medaļas/ pin žetons, Mēs Apsolām !

Visi mūsu objektus attēli tiek ņemti no reāliem paraugiem,skaidra,precīza,kas ļauj jums būt pārliecināti, iepirkšanās.Atšķirībā no citiem piegādātājiem, izmantojot interneta attēlus.Mēs piedāvājam tikai AAAAA kvalitātes lietas, konkurētspējīgas cenas un labāko satiksme.

Mēs apsolām, ko jūs redzat ir tas, ko jūs saņemsiet.

Lai kur Jūs atrastos, Tas ir tikai lai savienojumu ar mums!

Izmērs 160x120x30mm
Sastāvs Pietiekami
Reģionālā Funkcija Eiropa
krāsa Krāsains
Iepakojums Katru maisiņā
Tehnika Mīksto emaljas
Pieteikums Dāvanu un Kolekcija
Statuss 100% brand new
Tēma cilvēki
Valodas Angļu, Japāņu, franču, Ķīniešu un tā tālāk
Zīmola Nosaukums AC ANSEN AMATNIECĪBAS
Stils Mūsdienu
Pielikumu Tauriņš Cluth
Materiāls cinka Sakausējums

Uzrakstīt recenziju

Pokemon Sporta Hoenn Gen3 Pabeigt 8 Priekšmetus, Pin Žetons

Pokemon Sporta Hoenn Gen3 Pabeigt 8 Priekšmetus, Pin Žetons

Pokemonu Žetons Pokemonu Iet, ir papildinātās realitātes (AR), spēli, ko izstrādājusi Niantic iOS un Android ierīcēm, kā sākotnēji izlaists izvēlieties valstīm 2016. gada jūlijam. Spēle ir rezultāts sadarbībai starp Niantic un Nintendo veidā Pokemon Uzņēmums.Tas izmanto mobilās ierīces

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!