Kategorija

Lielgabarīta Sabiezējis Un Paplašinātās Lasījumā Spilvens Ar Noņemamu Kakla Spilvens Piemērots Lasījumā Atpūsties Un Skatīties TV

Jauns

€11.36

€16.00

-29 %

Pieejams

Tagi: aproce spilvens, displeja skatīties, spilventiņu skatīties, stāvēt skatīties, spilvena skatīties, turētājs skatīties, rotaslietas pad, kārbas spilvens skatīties, kaste aproce, kaste skatīties.

Aizzīmju Punktiem:

1、Kakla Atbalsts: Mīksta kakla atbalstu, praktisks un ērts, neredzams rāvējslēdzējs dizains, cilindriska noņemams spilvens, ērts un elastīgs, lai izmantotu.

2、Augstas kvalitātes Materiāls: Poliestera šķiedra audums, augstas kvalitātes aizpildīts PP kokvilnas, mīkstas un ērtas, jaunas paaudzes trīsdimensiju waistrest, lasījumā spilvens, biezāka dizains, ar kakla atbalstu un roku balstiem, jūs saņemsiet atpakaļ atbalstu.

3、Lielu Izmērs: Aptuveni 80*67*44cm/31.5*26.3*17.3 jo, ideāls atzveltnes spilvenu, lielāku un labāku, nekā citi!Ne tikai parasto atzveltnes spilvenu, bet arī spēcīgs un pilnīgs, lai atbalstītu visu ķermeņa augšdaļas, kas ir nesaskaņotām ar citiem spilveni.

4、Sānu Kabatas: biezas un garas rokas sniedz atbalstu jūsu līkumiem.Jums var likt jūsu rokām šeit un baudīt dzīvi visvairāk ērtu sēdēšanas pozīciju.Papildu sānu kabatas var izmantot, lai noturētu jūsu brilles, tālruņa un tālvadības pulti.

5、Ērti Lasīt Pieredze: Pilnībā atpūsties muskuļus pleciem un rokām, kas sniedz labāko atbalstu mugurai, efektīvi noņem muguras nogurums, kas nodrošina nepārspējamu komfortu.Kā silts apskāviens, jūs varat izvairīties no guļot gultā, lasot vai vijas uz augšu, uz dīvāna, lasot, skatoties TV vai spēlējot video spēles.

Funkcijas:

Jaunās paaudzes trīsdimensiju jostasvietas atbalstu, lasījumā spilvens, biezāka dizains, muguras un rokām, praktisks un ērts, neredzams rāvējslēdzējs dizains, lietošanai ar cilindrisku spilveni.

Specifikācija:

Audums: poliesters

Pildījums: PP kokvilnas

Izmērs(aptuveni):

platums 80cm/31.5 gadā

Augstums 67cm/26.38 gadā

Biezums 50cm/19.68 gadā

Svars: apmēram 2300g

Iepakojumā: vienā saspiestā iepakošanas

Iepakojuma Saraksts:

Lasīt Spilvens*1

Piezīme:

1. Jo produkts ir lielgabarīta un elastīgs, var būt nelielas pielaides 2-3cm.

2. Kopš dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, faktiskā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Svars about 2300g
Nosaukums Lasīt Spilvens
Veids Cusion
Iezīme Atmiņa
Platums 80cm/31.5in
Iezīmes 1 Noņemams
Unpick un Mazgāt Nav noņemami un Mazgājami
Piliens Iepirkšanās Atbalsts
Forma U-Forma
Audums Poliestera
Iepakojums vienā saspiestā iepakošanas
Funkcijas 3 Dīvāna Spilvenu Atpakaļ Spilvens Gultas
Funkcijas 2 Komforts
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vecuma Grupa Pieaugušie
Modeļa Numurs Lasīt Spilvens
Technics Austs
Izmantošana Sēdeklis
Iestatīt Tipu No
Stils Mūsdienu
Materiāls 100% Poliesters
Augstums 67cm/26.38 gadā
Uzpildes PP Kokvilnas
Biezums 50cm/19.68 gadā
Funkcijas 4 krēsla spilvens

Uzrakstīt recenziju

Lielgabarīta Sabiezējis Un Paplašinātās Lasījumā Spilvens Ar Noņemamu Kakla Spilvens Piemērots Lasījumā Atpūsties Un Skatīties TV

Lielgabarīta Sabiezējis Un Paplašinātās Lasījumā Spilvens Ar Noņemamu Kakla Spilvens Piemērots Lasījumā Atpūsties Un Skatīties TV

Aizzīmju Punktiem: 1、Kakla Atbalsts: Mīksta kakla atbalstu, praktisks un ērts, neredzams rāvējslēdzējs dizains, cilindriska noņemams spilvens, ērts un elastīgs, lai izmantotu. 2、Augstas kvalitātes Materiāls: Poliestera šķiedra audums, augstas kvalitātes aizpildīts PP kokvilnas,

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!