Kategorija

SEXYE Vīriešu Lelle Spilgti Geju Seksa Lelle TPE Pilna Izmēra Dildo Liels Removale Pimpi Geju Tūpļa Orālo Seksu Seksa Lelli, gan Sieviešu, gan Geju

Jauns

€246.62

€411.03

-39 %

Pieejams

Tagi: vīrieši seksu ar geju, geju seksu, seksa rotaļlieta, silikona seksa lelles valoda, vibrat, garš seksa lelle tpe, anālais plug, sexy vadītājs lelle, fr lelle, gailis.

Kas Jums Nepieciešams, Ir Stiprs PUISIS!

Jums var ciest par attāluma attiecībām, un jūs dont vēlaties, lai apkrāptu par savu draugu vai vīru.Ko tu Pimpi un spēcīgi puiši gultā.Tas TPE seksa partneri dos jums visu, kas tev tieši ir nepieciešams.Galvenais šī lelle, changable dick, jebkura izmēra vēlaties.

Dāvanu Ķermeņa Fani gan VĪRIEŠU, gan FEMAE

Ir daudzi puiši, kuri vēlas perfektu ķermeņa, piemēram, David.Ko mēs sniegs jums ir perfekta ķermeņa, musle, līnijas.

Padomi

Lai iegūtu vairāk nake bildes, Lūdzu atstājiet savu e-pastu, lai pielāgotu serveri.Jūtieties brīvi sazināties ar mums jebkurā laikā!

Kā Jums Patīk Lelle izskatās!!

1, lelle no fotogrāfijas zemāk, ir labi veidoti.Jūs varat pielāgot to pašu make up, kā attēlā zemāk. 2, Par rūpnīcas attēlus vai fotogrāfijas bez elegent, sazinieties ar mums, lai saņemtu to.un video arī.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: vai lelle ādas traipu?A: dollrsquos ādas, lai gan, izturīgs un izturīgs pret rip, asaras, un traipu nav neiznīcināms.Jums vajadzētu būt uzmanīgiem, lai saglabātu savu lelli prom no tumši audumi un cieša apģērba.Ja jums patīk tumši apģērbi, jums vajadzētu būt pārliecināti, lai nomazgāt pirms nodot to uz savu lelli, un būt pārliecināti, lai nav veikalu, viņas ar apģērbu.Labākais apģērbs lellēm, kas ir gaišā krāsā, mīksti montāžas audumi.Q: Vai SEXYE Lelles nāk ar garantiju?A: Ņemot vērā produkta veidu, mēs nevaram pieņemt atdevi.Tomēr mēs stāvēt aiz mūsu produktu un darīt visu, kas mūsu spēkos, lai apmierinātu mūsu klientiem Q: Kāda ir jūsu atgriešanās politiku?A: lai Gan wersquod, piemēram, lai pilnībā atbilstu visiem mūsu klientiem, mūsu uzņēmuma politika ir: VISI PĀRDOŠANAS IR GALĪGĀ redakcija.Tomēr mēs ļoti iesakām, ka jūs izpētīt neskaitāmas iespējas mainīt savu SEXYE lelle.Jūs varat mainīt savu apģērbu, mijmaiņas viņa vai viņas parūka, piemēro noteiktu veidu kosmētiku un pat mainīt viņa vai viņas seju.

Par Loģistikas un Piegādes

1.Mēs nepieņemam PB BOX adresi , un tikai kuģa apstiprināja rīkojumu adresi, jūsu pasūtījums adresi pasūtīto preci un piegādes adresi nevar mainīt, pēc tam, kad preci piegādā. 2. Mums ir 2 - 3 dienu laikā saņemt lelle gatava, 1-2 dienas, lai tranzīta lelle ar intrenational loģistikas uzņēmums.Ar airshipping, jums būs jūsu lelle 10 dienu laikā.mēs gan ir dzelzceļa transports, Landtransportaion, ocean shipping.Ar delevery laiks būtu atkarīgs, kurā pilsētā un kurā valstī. 3. Mēs paturam tiesības noteikt labākos piegādes metodi un pārvadātājs ir pieejams.

Privātās Dzīves Aizsardzība

1.Jūsu privātums ir mūsu galvenais mērķis.Visas pakas tiek piegādāts diskrētā iepakojumā (pavisam vienkāršā kartona); papildus klientu informācija ir saistīti ar mūsu konfidencialitātes politiku. 2. Nav īpašas norādes vai marķējumu uz iepakojuma, ka atklāj saturu iekšpusē.

Kājas

Ir divu veidu kājas. 1, Neizmantojot skrūves, lelle nevar turēt stāv uz viņu pašu. 2, skrūves, lelle var saglabāt stāv uz sevi

Kā Instalēt Acis

Acs ir kustamas, un jūs varat mainīt ābola, kā jūsu vēlmi.jūs varat izpildiet norādījumus, lai mainītu acu sev.Ja jūs meklējat papildu acs, lūdzu, contac pārdevējs, mēs nopirkt, jums acīm, ar daudz lētāku cenu.

Uzkopšanas & Saglabāt

1,Tīru lelle pirms un pēc lietošanas ,ar pareizo rīku, kas nāca ar lelli. 2. Lūdzu, ņemiet lelles " galvu prom ūdens.Ja āda bija lipīga, lūdzu, tīru ar vannu pulveris.Sauso un lietošanai bērnu pulveri, lai padarītu to gludu. 3. Pēc tīrīšanas, sausu ar dvieli un uzklājiet sviestu, pulveri.Nelietoju matu fēnu. 4. Esiet uzmanīgi, pārvietojot lelle, izvairīties no kuriem klauvē / sadalīšana.

Paziņojums

1,apģērbu, nav tas pats, kas ar attēlu rādīt lapā, un nosūtīs nejauši 2: Lūdzu, atstājiet ziņu ir jūsu prasības,piemēram, ādas krāsu un acu krāsu, parūka tipa, naglas, krāsu un nepieciešamību stāv, vai ne. 3, Visi jewelies nav iekļautas 4, ja jūs vēlaties redzēt vairāk kailfoto, lūdzu, sazinieties ar mums 5: Dažās valstīs, seksa lelle ir prohobited, lūdzu, sazināties un apspriesties ar mums.

Vienuma Tips Seksa Lelles
Sertifikācija CE, FDA sertifikācija
Priekšrocības droša, maiga, gluda, reālu justies, ne savdabīga smarža
Seksuāli Divdomīgs No
Modeļa Numurs andrea
Funkcijas Sekss, cosplay, geju seksu
Ādas Krāsa Brūna& tan
Zīmola Nosaukums SEXYE
Augstums 150cm,160cm
Neķītrs Attēlu No
Materiāls Veselības TPE&Metāla skelets
Paketē Iekļauts 1 x lelle, 1 x parūka, 1 x apakšveļa

Uzrakstīt recenziju

SEXYE Vīriešu Lelle Spilgti Geju Seksa Lelle TPE Pilna Izmēra Dildo Liels Removale Pimpi Geju Tūpļa Orālo Seksu Seksa Lelli, gan Sieviešu, gan Geju

SEXYE Vīriešu Lelle Spilgti Geju Seksa Lelle TPE Pilna Izmēra Dildo Liels Removale Pimpi Geju Tūpļa Orālo Seksu Seksa Lelli, gan Sieviešu, gan Geju

Kas Jums Nepieciešams, Ir Stiprs PUISIS! Jums var ciest par attāluma attiecībām, un jūs dont vēlaties, lai apkrāptu par savu draugu vai vīru.Ko tu Pimpi un spēcīgi puiši gultā.Tas TPE seksa partneri dos jums visu, kas tev tieši ir nepieciešams.Galvenais šī lelle, changable dick, jebkura

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!