Kategorija

Jaunu Atdzist Luksusa Metāla Vīrieši Sievietes Atslēgu piekariņi Patiesu augstas kvalitātes Auto Atslēgu Gredzens soma šarmu, Mīļāko Dāvanu Keychains vairumtirdzniecības 17237

Jauns

€5.42

€8.21

-33 %

Pieejams

Tagi: louis vitron keychain, monēta maku keychain, soma šarmu luksusa, keychain sievietēm, keychain gucci atslēga, ķēdes atslēga, zīmola keychain, soma šarmu, fāzēm wristlet keychain, keychain lv.

Dārgie Draugi, Laipni Lūgti Mūsu Veikalā

Pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šo paziņojumu,paldies.

Pēc tam, kad jūs saņemt paketes, kas jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mani.Mēs esam godīgi pārdevējs.Mēs jums atrisināt jūsu problēmas.

Jūsu apstiprināt saņemšanas laiks līdz beigām, Ja jums nav saņēmusi jūsu pakete, lūdzu, sazinieties ar mani, lai paplašinātu savu laiku.

Ja jūs vēlaties, lai saņemtu savu paketi ātrāk , Lūdzu, izvēlieties "epacket" , "epacket" piegādes laikā: 10-15 dienas.Un, visas valstis var track paketi informāciju.

Ja jums nav "epacket" opciju, var izvēlēties, "China Post Air Pasta" transportam.

1."Ķīnas ziņu Gaisa Pasts" piegādes laiks: 15-50 dienas, no "shiped pa gaisu".

Lielākā daļa valstu var izsekot jūsu pakete informāciju.

2. Amerikas savienotās Valstis, Krievija , Ukraina, Austrālija,Kanāda,Apvienotā Karaliste un Vācija konsultācijas izvēlēties "epacket".

3. "Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus" , lētāk kuģniecības izmaksas.

"Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus" piegādes laiks:25-60 dienas

(Argentīnā un Brazīlijā varbūt vajag vairāk laika)

Šo transportu nevar parādīt, sekošanas informāciju savu valsti, bet es varu nokļūt pakotnes informācija no Ķīnas ziņu.

4. Lūdzu, pareizi piegādes adresi un Tel / tālruņa numurs.

5.Krievijas pasts, nepieciešams pilnais vārds (uzvārds, middle name, last name), lai iegūtu paketi, lai novērstu nevar sūtīt, lūdzu, norādiet pareizu pilnu vārdu pareizrakstību.

Jaunu Atdzist Luksusa Nerūsējošā Tērauda metāla Atslēgu piekariņi Auto Atslēgu piekariņi Atslēgu Gredzens Īstas Ādas Keychain soma Mīļāko Dienas Dāvanu 1-17237

Piegāde

1.Lūdzu, pareizi piegādes adresi un Tel / tālruņa numurs.

2. Krievijas pasts, nepieciešams pilnais vārds (uzvārds, middle name, last name), lai iegūtu paketi, lai novērstu nevar sūtīt, lūdzu, norādiet pareizu pilnu vārdu pareizrakstību, paldies uzmanību!

3.www.jrboksaklubs.lv ir noteikts, ka pārdevējam ir 7 dienas precēm, kas gatavi laikā, tas 7 dienu laikā nav aprēķināti tranzīta laiku, Aprēķinātu piegādes laiku, no, pēc tam, kad Nosūtīti pa gaisu" .

4.Dažreiz tas var aizņemt ilgu laiku, dute stingri pasūtījuma (jo īpaši Brazīlija un Spānija muitas) Pārbaudes, vai slikti laika apstākļi.

5.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildus muitas nodevas.Kuģniecības izmaksas nav iekļautas custom maksa.

Atsauksmes

1.Ja jums nav pārliecinātas par jebkuru problēmu, lūdzu, pasakiet man, Mēs nodrošināsim ar labākajiem produktiem un pakalpojumiem.

2. Ja jums ir apmierināti ar priekšmetiem un mūsu pakalpojumiem, lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 Zvaigznēm.

Atgriešanās

1.Ja izvēlaties Pēc Ķīnas transporta, kurus pārvadā pa gaisu" pēc tam, kad 60 dienas, jums nav saņemt paketes, mums būs bezmaksas, lai jūs varētu nosūtīt jaunu iepakojumu, vai pilnu kompensāciju.

2.Nav preču kvalitātes problēmu, kas saņemta, iepakojumā 7 dienas laikā., mēs pieņemam atdevi un apmainīties ar precēm, un jums būs veikt kuģniecības izmaksas.

3.Ja ir mūsu problēma atgriezt preces .Mēs apņēmās visas izmaksas.

Sazinieties ar mums

1.Jūs varat sazināties ar mums pa atstāj mums ziņu par www.jrboksaklubs.lv vai rakstiet mums.

2.Mēs varam reaģēt e-Pastu 24 Stundu laikā.

Paldies par jūsu apmeklējumu mūsu mājas lapā, baudīt iepirkšanās.

Jauku dienu

Sods vai Modes Modes
Modeļa Numurs #1-17237
Stils Gan vīriešiem, gan sievietēm
Saderība Visi Saderīgie
Atslēgu piederumi kategorijas atslēgu piekariņi
Metālu Tips Alvas Sakausējuma
Vienuma Tips Atslēgu Ķēdes
Zīmola Nosaukums Stmanya
Funkcijas Ziņu Atgādinājums
Materiāls Metāla
Drukas Logo var
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Metāla Krāsa Rožu Zelta Krāsā
Dzimums Unisex
Iepakojums Neatkarīga iepakojums
Formas\raksts Atslēga

Uzrakstīt recenziju

Jaunu Atdzist Luksusa Metāla Vīrieši Sievietes Atslēgu piekariņi Patiesu augstas kvalitātes Auto Atslēgu Gredzens soma šarmu, Mīļāko Dāvanu Keychains vairumtirdzniecības 17237

Jaunu Atdzist Luksusa Metāla Vīrieši Sievietes Atslēgu piekariņi Patiesu augstas kvalitātes Auto Atslēgu Gredzens soma šarmu, Mīļāko Dāvanu Keychains vairumtirdzniecības 17237

Dārgie Draugi, Laipni Lūgti Mūsu Veikalā Pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šo paziņojumu,paldies. Pēc tam, kad jūs saņemt paketes, kas jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mani.Mēs esam godīgi pārdevējs.Mēs jums atrisināt jūsu problēmas. Jūsu apstiprināt

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!