Kategorija

Dzelzs projekta lodziņā diy junction box abs plastmasas panelis dzelzs diy novietnes, elektronikas metāla kārba sadales kārba 190*170*50mm

Jauns

€11.72

€16.28

-28 %

Pieejams

Tagi: iegultās sadales kārba, rtklm kaste, kaste din, ūdensizturīgs kameras kabeļi, , ārējās būra metāla, profesionālās elektronikas kameras, lielu projektu kameras, din kameras diy, cat mask pet, szomk led kameras.

Dzelzs projekta lodziņā diy junction box abs plastmasas panelis dzelzs diy novietnes, elektronikas metāla kārba sadales kārba 190*170*50mm

Produkta nosaukums : Dzelzs būra Produkti modelis : BDA40012(W170) Produktu krāsas : A1 , A2 [ Lūdzu, skatiet krāsu attēlu ] Produkta specifikācija : 190*170*50mm [ 7.48*6.69*1.97 collu ] Materiāls: dzelzs materiāls +ABS PLASTMASA (PANELIS) Materiālu un krāsu var customiz Spēcīga cietība un izturība pret noberšanos, korozijas, erozijas.Ko mēs varam darīt, lai jūs ? (1) zīda ekrānu un tampo drukāšana (2) virsmas apdares (3) digitālā druka (4) frēzēšanas, urbšanas, trieciena, caurumošanai (5) īpaši materiāli un krāsas (6) pēc pasūtījuma projektēt (7) regulēšana ar pogām, Ņemiet vērā: Mums ir A1(gaiši pelēks), A2(Melna); mūsu noliktavā.Kad jūs veicat pasūtījumu, pls atstāt ziņu par mums, kāda krāsa jums patīk , ja nav , tad būs piegāde no izlases veidā.paldies par sadarbību un saprast.

BDA40012(W170)-A1

materiāls: Dzelzs + ABS plasitc ( panelis )

BDA40012(W170)-A2

materiāls: Dzelzs + ABS plasitc ( panelis )

BDA40012(W170)-CAD

materiāls: Dzelzs + ABS plasitc ( panelis )

[Produkta īpašības :]

1. Produkts ir neatkarīgs iepakojuma kaste un ārējā kaste. 2. Ārējie materiāli no dzelzs kaste ir visi veikti ar pulvera izsmidzināšana un krāsas testus. "Akzo Nobel Lielo Sienu Pārklājumi" ir pieņemts. 3. Aprīkots ar atbilstošām skrūvēm (ērta klientiem) 4. Visi piederumi ir iepakoti mazās somas. 5 atbilstoši prasībām, apstrādes caurumiem.[ir papildu izmaksas ]

[Galvenā izmantošana :]

Dzelzs kastes ir differnet vārdus, jo reģionālās atšķirības un dažādu izmantošanas veidu.Dzelzs kastes, ko izmanto rūpniecībā, kas galvenokārt ietver kabeļu nozarkārba, skaitītāju kārba, vadības bloku, un tā tālāk.Dzelzs kaste, galvenokārt, ir piemērots iekštelpu un āra elektrisko, sakaru, ugunsgrēka kontroles telpas, tērauda kausēšanas un naftas ķīmijas rūpniecība, elektronika, elektrības, dzelzceļa, celtniecības, kalnrūpniecības, karjeru, lidostas, viesnīcas, kuģi, lielas rūpnīcas, piekrastes rūpnīcas, izplūdes gala iekārtām, piesārņojuma attīrīšanas iekārtām.Vides apdraudējumi, iekārtas, utt.garīgo piesārņojumu .

Piegāde:

-Lūdzu, pievērsiet vairāk uzmanības jūsu pasūtījums adresi, kas nepieciešams, lai ATBILSTU savu piegādes adresi. (Ja tu esi no Krievijas, Lūdzu atstājiet savu pilno vārdu.Tas ir ļoti svarīgi) -preces tiks piegādāta 5 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas. -Preces tiek nosūtītas no Ķīnas, izmantojot Aviopastu, sasniegt lielākajā daļā valstu robežās no 10 līdz 30 darba dienām.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tas var prasīt līdz 30 darba dienām. -Lūdzu, pārbaudiet vienumus, kad sniegts, ja ir bojātas, lūdzu, lūdzu, pieņem to un nekavējoties sazinieties ar mums.Mēs dos apstiprinājumu un sniegt jums risinājumu.

Maksājums:

Mēs pieņemam alipay šeit.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.Citām Politikas Jomām: Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.Mēs atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc maksājuma saņemšanas.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts ar preci, pēc tam, kad to saņem.Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.Nopietns Pircējs, Tikai!Lūdzu, vietu, cenu, tikai tad, ja jūs piekrītat visiem noteikumiem.

Sazinieties ar mums:

-Ja vēlaties veikt lielu pasūtījumu vairumtirdzniecības, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums. -Ja jums ir nepieciešams, lai vairākus objektus(≥1500usd), rosināja ļaut mums zināt, pirmkārt.Mēs varētu piedāvāt jums dažas papildu atlaidi.

Atsauksmes:

-Kādas atsauksmes no jums būs daudz appreciated.Ja esat apmierināts ar mūsu pakalpojumu vai produktu, lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes. -Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs piedāvāsim palīdzēt, lai jūs ātrāk.

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

-Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti piegādes izmaksas. -Pircēji, kas sedz visu atbildību par visu papildu maksas, kas radušās (ja tādi ir). -Mūsu klienti no Brazi /Indija: ja jums izvēlēties jebkuru ātrā piegāde(EMS/DHL), lūdzu atstājiet jūsu CPF numurs/ID Kartes dokumentu kopijas, lai nodrošinātu mūsu piegādes normāli.

Pielāgotā krāsu, sagriezti caurumi, druka ,atvērtu jaunu veidnes. utt
Materiāls Dzelzs + abs plastmasa (panelis)
Modeļa Numurs BDA40012(W170)
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Posteņa Nosaukums Dzelzs kaste
Zīmola Nosaukums RTKLM
Izmērs 190*170*50mm [7.48*6.69*1.97inch]
krāsa A1 ( gaiši pelēks ), A2 ( melns )
Darbības Temperatūra
Pieteikums Elektronika Un Instrumentu Novietnes
Sertifikācija ROHS
Neto Svars 1000g

Uzrakstīt recenziju

Dzelzs projekta lodziņā diy junction box abs plastmasas panelis dzelzs diy novietnes, elektronikas metāla kārba sadales kārba 190*170*50mm

Dzelzs projekta lodziņā diy junction box abs plastmasas panelis dzelzs diy novietnes, elektronikas metāla kārba sadales kārba 190*170*50mm

Dzelzs projekta lodziņā diy junction box abs plastmasas panelis dzelzs diy novietnes, elektronikas metāla kārba sadales kārba 190*170*50mm Produkta nosaukums : Dzelzs būra Produkti modelis : BDA40012(W170) Produktu krāsas : A1 , A2 [ Lūdzu, skatiet krāsu attēlu ] Produkta specifikācija :

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!